Web moped2.org
 Previous Message Message Index Next Message 
Re: Honda Elite  Chris Schlatter
 Dec 18, 2001 14:09 PST 
<html><div style='background-color:'><DIV>
<P>try checking the filter, andy dirt in the gas line try giving it gas from the reseve tank etc..</P>
<P><BR><BR> </P></DIV>
<DIV></DIV><BR><BR><BR>
<DIV></DIV>
<DIV></DIV>
<DIV></DIV>
<DIV></DIV>
<DIV></DIV>
<DIV></DIV>
<DIV></DIV>
<DIV></DIV>
<DIV></DIV>
<DIV></DIV>
<DIV></DIV>
<DIV align=center><STRONG><EM><U><FONT color=#000066>Christopher  </FONT></U></EM></STRONG><STRONG><EM><U><FONT color=#000066>Michael  </FONT></U></EM></STRONG><STRONG><EM><U><FONT color=#000066>Schlatter</FONT></U></EM></STRONG></DIV>
<DIV></DIV>
<DIV align=center><STRONG><EM><U><FONT color=#000066>Got Balls?</FONT></U></EM></STRONG></DIV>
<DIV></DIV>
<DIV></DIV>
<DIV></DIV>
<DIV></DIV>
<DIV></DIV>----Original Message Follows----
<DIV></DIV>From: Austin Trevett <ATRE-@NYC.RR.COM>
<DIV></DIV>Subject: Honda Elite
<DIV></DIV>Date: Tue, 18 Dec 2001 21:36:51 +0000
<DIV></DIV>
<DIV></DIV>kbd
<DIV></DIV>Hi......
<DIV></DIV>I left my Honda Elite (late 80's) sitting for a year or so. I drained
<DIV></DIV>old gas and refilled the tank, but now although it will start and idle,
<DIV></DIV>as soon as I give it gas, it dies. I did the obvious things - removed
<DIV></DIV>the carb bowl and cleaned it. Checked the vacumn line to the petcock
<DIV></DIV>etc., but no luck. Any ideas out there?
<DIV></DIV>Thanks
<DIV></DIV>Austin
<DIV></DIV>
<DIV></DIV>
<DIV></DIV>
</html>
 Previous Message Message Index Next Message 



Forums at Moped2.org Privacy policy
Moped2.org Home My other sites

Home   Contact
Wikipedia Affiliate Button